Het kantoor besteedt normaal gesproken veel aandacht aan een goede work-life balance met yoga op de werkvloer en gratis smoothies. Nu is er ook voor de thuiswerksituatie een oplossing bedacht, schrijft het kantoor in een persbericht. Alle medewerkers in Amsterdam en Eindhoven kunnen vanaf deze week meedoen aan een virtuele bootcamples van een uur onder leiding van een professionele bootcamp instructeur.

‘In deze bijzondere tijd met extreme maatregelen om het COVID19-virus de kop in te drukken heeft iedereen een extra belasting,’ aldus Marc van Gelder, managing partner van Taylor Wessing Nederland. ‘Het is druk, alles staat op zijn kop en heel veel veranderingen in een korte tijd moeten ervoor zorgen dat het kantoor haar cliënten goed kan blijven bedienen.’ Volgens Van Gelder de ideale mix voor stress en andere ongewenste symptomen die de gezondheid van medewerkers in gevaar kunnen brengen. ‘Wij willen onze medewerkers graag helpen om een beetje balans te brengen in deze bijzondere tijd en sporten is daar de ideale manier voor. Onze mensen vitaal houden is voor ons kantoor van groot belang maar ook voor onze cliënten.’

Interactief

De bootcamp wordt wekelijks aangeboden op een vast moment. Medewerkers kunnen via een online videotool deelnemen. De eerste les is volgens het kantoor zeer goed ontvangen door het personeel. Wilma Booij, partner bij Taylor Wessing: ‘De virtuele bootcamp was ontzettend leuk en interactief. Een uurtje intensief bewegen geeft weer nieuwe energie en dat is vooral in deze periode heel goed. Hopelijk doen we dit volgende week weer.’

crona

Deel van Dossier

Coronacrisis

De uitbraak van het coronavirus heeft ingrijpende gevolgen, ook voor de advocatuur. Volg hier de belangrijkste ontwikkelingen.

Coronacrisis

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie