Dat maakten managing partners Edward de Bock en Albert Knigge bekend in een bericht ter nagedachtenis aan Gispen op de kantoorwebsite. ‘We zijn bedroefd en geschokt door dit plotselinge verlies van ons geliefde bestuurslid, partner, collega en vriend met wie we met zoveel plezier hebben samengewerkt. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en iedereen voor wie hij dierbaar was.’

Gispen werd in 2016 door Houthoff aangetrokken als partner in de herstructurerings- en insolventiepraktijk. Daarvoor was hij bijna dertig jaar verbonden aan Simmons & Simmons.

‘Zijn uitgebreide ervaring en reputatie hebben de afgelopen jaren enorm bijgedragen aan de groei van ons bedrijf,’ aldus De Bock en Knigge. Gispen trad in 2019 toe tot de directie van Houthoff. ‘In ons werk hebben we hem leren kennen als een gepassioneerde en collegiale managing partner, met een vastberaden geest, een groot hart en grote ambities voor het hele bedrijf. We zijn hem veel dank verschuldigd voor alles wat hij heeft gedaan. We zullen Gerhard heel erg missen.’

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie