De Raad laat weten een aantal maatregelen in acht te nemen. Zo volgen er vooralsnog alleen grotere controles in kantoorpanden en, vanwege de anderhalve meter afstandsnorm, niet bij kantoren aan huis.

De Raad belt het te bezoeken kantoor voor het maken van een afspraak en neemt het coronaprotocol door. ‘Uiteraard checken wij ook of het te bezoeken kantoor open staat voor het opstarten van de controle op het kantoor en of het kantoor gebruik maakt van een hygiëneprotocol, zodat wij hier tijdens het bezoek rekening mee kunnen houden. Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen, waar zij zich aan houden. Hierbij volgen wij de adviezen van het RIVM.’

Check voor de overige maatregelen het nieuwsbericht van de Raad

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie