Met de samenwerking hoopt Holla internationaal opererende Nederlandse en Angelsaksische cliënten beter te bedienen en daarmee de eigen positie te versterken. De samenwerking is een eerste stap. Holla en TLT zeggen met andere kantoren in Europa, Noord-Amerika en India een sterke internationale alliantie te willen vormen.

Het Britse TLT telt circa 1.200 medewerkers, verdeeld over zeven vestigingen. Holla heeft circa 125 medewerkers en vestigingen in Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. De kantoren zijn beide lid van het netwerk European Law Firm.

Grensoverschrijdend

Robert Gebel, bestuursvoorzitter van Holla, zegt dat zijn kantoor zich de afgelopen jaren in toenemende mate heeft gericht op de zakelijke markt en (semi) publieke instellingen. ‘Daarbij is het aantal zaken met een belangrijk internationaal aspect merkbaar gestegen. Door deze samenwerking met TLT kunnen we cliënten met grensoverschrijdende zaken nog beter bedienen.’

Het partnership is volgens Gebel niet alleen gericht op versterking van de internationale dienstverlening, maar ook op het delen van kennis, expertise en innovatie. ‘TLT is met name erg actief op het gebied van artificial intelligence, dat in toenemende mate een rol speelt in de juridische praktijk.’

Volgens John Wood, bestuursvoorzitter van TLT, biedt de samenwerking ‘voor beide kantoren uitstekende mogelijkheden voor verdere groei van hun activiteiten.’

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie