Het A&O Base Camp vindt twee keer per jaar plaats, in maart en september. Donderdag 24 september gaat de tweede editie van start, waaraan niet alleen advocaat-stagiairs meedoen, maar ook paralegals en professional support lawyers.

Tijdens het programma maken de nieuwe medewerkers kennis met Allen & Overy en krijgen ze inhoudelijke trainingen die zijn toegespitst op de praktijkgroep waar ze gaan werken. Dit wordt aangevuld met algemene onderwerpen, zoals vastgoedrecht, financieringsstructuren en de software waarmee het kantoor werkt.

Volgens A&O-manager Nandini Jawalapersad biedt het programma de kans de kantoorcultuur te leren kennen. ‘In deze tijd kan het voor starters best lastig zijn om te beginnen. Met Base Camp geven we onze nieuwe legal professionals zowel inhoudelijk als informeel een uitstekende start van hun loopbaan bij Allen & Overy.’

Advertentie