Relatiemanagers van de Raad voor Rechtsbijstand zijn ervoor om vragen te beantwoorden over de manier waarop aanvragen door advocaten zijn afgehandeld. Advocaten die te maken hebben met bijzondere omstandigheden op hun kantoor, bijvoorbeeld met splitsing, schorsing of faillissement, kunnen ook met vragen bij de relatiemanager terecht.

De kennismakingsbijeenkomsten met de relatiemanager kunnen vanwege corona niet altijd fysiek plaatsvinden. Als dat nodig is, kunnen zij via MS Teams communiceren. De contactgegevens zijn te vinden op de website van de Raad, onder Informatie voor advocaten, Contact relatiemanagers.

Voor advocaten en mediators die bij de Raad ingeschreven staan, begint de Raad met scholingsbijeenkomsten via Microsoft Teams. Het gebruik van Mijn RvR en Kenniswijzer worden tijdens deze bijeenkomsten behandeld. Ook komen er overige vragen over de werkwijze van de Raad aan bod.

Er kunnen maximaal tien personen per keer deelnemen aan de scholingsbijeenkomsten. Voor 22 oktober om 10.00 uur staat er een bijeenkomst over financiële beoordeling gepland. Op 26 oktober om 10.00 uur staat er een bijeenkomst over mediation op het programma. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur. Stuur voor deelname een mail naar: [email protected] en geef daarbij aan welke bijeenkomst u wilt bijwonen.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie