Fiorens is al enige tijd op zoek naar een advocaat arbeidsrecht om in de groeiende vraag te voorzien. Tot dusver zonder succes, zegt partner Edwin Werner: ‘Helaas blijkt in de praktijk dat wij als klein advocatenkantoor een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Een wat groter kantoor lijkt op het eerste oog toch meer zekerheid te bieden, met als bijna vanzelfsprekend aantrekkelijk werk en meer ruimte voor ontwikkeling.’

Volgens Fiorens groeit de vraag naar advocaten en juristen, met name in het arbeidsrecht. Dat was al voor de coronacrisis het geval, maar de vraag wordt nu vergroot door reorganisaties of dreigende faillissementen. Het kantoor verwacht dat de vraag in 2021 verder toeneemt.

Door online te speeddaten met geïnteresseerden hoopt Fiorens alsnog in de vacature te kunnen voorzien. De speeddates vinden plaats via Zoom en
duren maximaal 15 minuten. Op grond van het gesprek kan een potentiële kandidaat besluiten al dan niet te solliciteren, aldus het kantoor.

Advertentie