Met de zogeheten Dentons Diverse Excellence Scholarship financiert Dentons in Amsterdam een master rechten in academiejaar 2021/2022 voor twee studenten en de kosten van de boeken tot 3.200 euro. De studenten worden gelinkt aan een partner en een medewerker die hen wegwijs maken bij het kantoor. Met de beurs wil het advocatenkantoor getalenteerde rechtenstudenten met verschillende achtergronden aanmoedigen, en aan zich binden.

‘Bij Dentons geloven we dat we alleen het allerbeste kunnen bereiken door diversiteit te omarmen. Door te erkennen dat verschillende achtergronden en perspectieven cruciaal zijn voor zakelijk succes. Door te erkennen dat talent geen geslacht, leeftijd of seksuele geaardheid heeft,’ schrijft het kantoor in een persbericht.

Met de beurs wil het advocatenkantoor een steentje bijdragen aan inclusiviteit en diversiteit binnen de advocatuur. ‘Door dit te doen, hoopt het kantoor een dynamische en inclusieve werkomgeving te creëren die iedereen verwelkomt en onze werkomgeving bevordert.’

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie