Op dit moment heeft CMS twee kantoren, in Utrecht en Amsterdam. Het besluit tot samenvoeging is volgens CMS versneld en versterkt door de coronapandemie en het nieuwe ‘hybride werken’. ‘Natuurlijk koesteren we onze geschiedenis in Utrecht, maar de basis voor onze ambitie en toekomst zien we in Amsterdam als centrale ontmoetingsplaats.’

Managing partner Willem Hoorneman stelt dat Amsterdam past bij de positie van CMS als internationaal kantoor. Maar de nieuwe kijk op thuiswerken speelt ook een belangrijke rol. ‘We zijn ervan overtuigd dat thuiswerken ook in de toekomst een belangrijke plaats behoudt in de samenleving. Onze medewerkers willen dat ook. De vestiging in Amsterdam zal dus straks vooral fungeren als centrale ontmoetingsplaats en hiermee zal de integratie en cultuur van kantoor worden versterkt.’

The New Atrium1
Het gebouw The New Atrium in Amsterdam, waar CMS is gevestigd.
Advertentie