210114 Nieuwjaarsborrel met veiling orde van advocaten Oost-Brabant

De balie in Oost-Brabant heeft twaalf mille bijeengebracht voor Lawyers for Lawyers tijdens een digitale nieuwjaarsbijeenkomst.

Om ondanks de coronabeperkingen toch gezamenlijk op het nieuwe jaar te toasten, had de lokale orde alle advocaten een borreltas toegestuurd met wijn, versnaperingen en een springtouw. Tijdens de digitale borrel werd een veiling gehouden, waarvan de opbrengst bestemd was voor L4L. Balieleden konden bieden op de aangeboden items en konden ook via een appje of SMS kenbaar maken een gift te willen storten voor Lawyers for Lawyers. In totaal werd twaalf mille bijeengebracht.

De klapper was ‘Koken door de deken en de adjunct-secretaris, inclusief kookschort van Lawyers for Lawyers’. Dat bracht tweeduizend euro op. De hoogste bieder moet nog wel even wachten tot de coronamaatregelen het culinaire hoogtepunt mogelijk maken.

Advertentie