Gedupeerden van de problemen met kinderopvangtoeslag krijgen gratis rechtsbijstand van een advocaat. De Raad voor Rechtsbijstand (RvR) heeft hiervoor in samenwerking met het ministerie van Financiën een regeling gepubliceerd. De online bijeenkomst is voor advocaten die al deelnemen aan de regeling, maar ook voor advocaten die overwegen om deel te nemen aan de subsidieregeling.

De bijeenkomst wordt voorgezeten door Bernard de Leest, lid algemene raad van de NOvA en portefeuillehouder Gefinancierde rechtsbijstand. Sprekers zijn onder meer: Eric Poelmann, landelijk vaktechnisch coördinator Toeslagen, Anne Coenen, directeur Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen, Arie Rijkers, voorzitter Commissie Werkelijke Schade en Frits van der Woude, lid Commissie Werkelijke Schade.

Aanmelden voor de online bijeenkomst via deze link.

vrouwe-justitia-rechtbank-tucht-rechtspraak-trias-pixel2013-1

Gratis rechtsbijstand voor gedupeerden toeslagenaffaire

Gedupeerden van de toeslagenaffaire krijgen gratis rechtsbijstand van een advocaat.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie