Tijdens de informatiebijeenkomst van de GGD over vaccinatie tegen corona bij de mbo-school is Van Kessel samen met een arts de school binnengedrongen. Hierbij schold hij medewerkers van de school en de GGD uit, en hij beledigde hen. De politie moest eraan te pas komen om Van Kessel en de arts de school te doen verlaten.

Van Kessel is fel gekant tegen het vaccinatiecampagne van de overheid. Hij is bestuurslid van de actiebeweging Artsen voor Waarheid, die hij ook als advocaat vertegenwoordigt. Wegens het indringen van de ROC Friese Poort heeft de school aangifte gedaan tegen Van Kessel en de arts. GGD Fryslân steunt de aangifte.

Bij de deken van de Orde van Advocaten Noord-Nederland, Eef van de Wiel, zijn meerdere klachten ingediend tegen Van Kessel. Van de Wiel heeft laten weten dat het gedrag van Van Kessel getoetst wordt aan de gedragsregels en de wet. Hij moet zich gedragen zoals een advocaat betaamt. Van Kessel is door de deken uitgenodigd voor een gesprek.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie