De Brauw gaat in Tripolis-Park, dat momenteel nog volledig wordt gerenoveerd, circa 18.000 vierkante meter huren. Dat is minder dan nu, hetgeen mogelijk is dankzij het hybride werken van de circa 650 medewerkers.

De Brauw ruilt de markante kantoortoren The Rock in voor een zogeheten stadscampus, aan de andere kant van de A10. Het kantoor was eerder ook al gevestigd in Tripolis-Park. Volgens managing partner Marnix Leijten is de verhuizing ‘het tegenovergestelde van een stap terug’. ‘We creëren met onze toekomstige locatie een dynamische omgeving waar het mogelijk is om als collectief samen te werken. Bij De Brauw streven we naar een innovatieve en vooruitstrevende aanpak. Het welzijn van onze medewerkers en onze kantooromgeving is een belangrijk onderdeel van ons vermogen om excellentie te leveren voor onze klanten.’

DLA Piper maakte woensdag bekend eind 2023 de Amsterdamse vestiging te verhuizen naar het Strawinskyhuis, in het hart van de Zuidas. DLA Piper gaat 6.900 m²  huren in het pand, dat momenteel wordt gerenoveerd.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie