Norton Rose Fulbright verhuist medio 2022 . De internationaal opererende firma betrekt dan vier etages in een toren van 2Amsterdam, waarvan de verbouwing nog gaande is.

Norton Rose Fulbright is nu gevestigd in de Rembrandttoren aan het Amstelplein. Managing partner Daphne Broerse roemt het nieuwe kantoor als ontmoetingsplaats van collega’s en cliënten. ‘Ook al heeft het laatste jaar de mogelijkheden van thuiswerken getoond, het samenkomen op kantoor blijft essentieel voor opleiding, het creatieve proces en collegialiteit. Dit zijn de kenmerkende onderdelen van onze werkcultuur.’

2Amsterdam is de nieuwe naam van wat vroeger de Stibbe Torens werden genoemd, naar de eerste bewoner van het gebouwencomplex dat begin jaren negentig in gebruik werd genomen. In een van de torens is nu een hotel gevestigd.

Greenberg Traurig

De Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Greenberg Traurig neemt zijn intrek nemen in Valley, een nieuw complex van drie woon- en kantoortoren tegenover het hoofdkantoor van ABN Amro. Het advocatenkantoor gaat twee etages huren in de zogeheten Zuidtoren.

Greenberg Traurig is nu gevestigd aan het Leidseplein, in het Hirschgebouw. Volgens de planning verhuist het kantoor aan het eind van het eerste kwartaal van 2022. Het kantoor is de afgelopen jaren gegroeid, waar de huidige ruimte te klein is geworden. ‘We zijn simpelweg uit ons jasje gegroeid’, zegt co-managing partner Cees van Oevelen. ‘Maar hartje Amsterdam verlaat je niet zomaar. We zochten een kantoorlocatie die minstens zo goed zou voelen. Een plek die vernieuwt en inspireert. Valley doet dat.’

 

Advertentie