De Amsterdamse vestiging van Bird & Bird betrekt begin volgend jaar een nieuw kantoor op de Zuidas, op loopafstand van het huidige kantoor.

De nieuwe locatie in het SOM1 gebouw biedt ruimte aan 25 advocaten. Bird & Bird denkt daarmee genoeg kantoorcapaciteit te hebben voor de verwachte groei. Het internationale kantoor vestigde zich twintig jaar geleden in Den Haag. In 2018 volgde een kantoor in Amsterdam.

Volgens Bird & Bird brengt de verhuizing het kantoor nog dichter bij de cliënten ‘die veelal werkzaam zijn in technology & communications, energy, IP, life sciences, real estate en finance in Amsterdam, evenals het hoofdkantoor van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA)’.

Het Bird & Bird team in Amsterdam bestaat uit Sophie Dingenen (Energy & Utilities), Wouter Pors (IP), Roger van Buuren (Finance and Financial Regulation), Andrea Chao (Construction & Infrastructure) en Tjibbe Douma (IP), plus hun associates.

A_2148_SOM
Advertentie