De Bossche vestiging van LXA Advocaten ligt op zo’n typisch dertien-in-een-dozijn kantorenpark, vlak naast het Brabantse provinciehuis. Genoeg parkeerruimte, ruim bemeten werkplekken, veel meer is er niet over te zeggen. Op de gevel staat groot LXA The Law Firm. ‘Ja, dat moeten we nog vervangen, The Law Firm vonden we te afstandelijk, daar komt gewoon Advocaten te staan,’ vertelt partner Nina Meuwese (37). De groene en witte huisstijlkleuren zitten ruim in de aankleding van de entree verwerkt, met als eyecatcher een levensgrote felgroene neushoorn. Waarom staat die er? Gewoon mooi, hij hoort er echt bij, weet de receptioniste te vertellen. Veel meer moeten we er niet achter zoeken. Zo ook niet achter de naam, LXA. Meuwese: ‘We zijn ooit afgesplitst van belastingadvieskantoor Taxperience en gingen als Legal Experience Advocaten verder. Dat is afgekort naar LXA.’

Lees het volledige artikel in het septembernummer van het Advocatenblad. 

Advertentie