Tijdens het event worden bezoekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste inzichten op het gebied van legal tech. Naast een aantal sessies die ingaan op de laatste sector-specifieke technologische ontwikkelingen, is er aandacht voor bedrijfsvoering en interne cultuur.

De keynote zal worden verzorgd door Bas Kodden, hoogleraar Leiderschap & Management Ontwikkeling aan de Nyenrode Business University. Kodden zal, aan de hand van voorbeelden van buiten de sector, ophelderen waarom het ene kantoor succesvol blijft innoveren, terwijl andere bedrijven steeds meer achteropraken, uiteenvallen en uiteindelijk verdwijnen. Andere sprekers zijn Han Mesters (Sector bankier zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO), Ivar Timmer (Hogeschool van Amsterdam), Gerdo Kuipers (Hogeschool Leiden), Menno Weij (BDO Legal) en Ronald Verweij (CEO The Sourcing Company).

LexpoNL vindt plaats in het Postillion Hotel & Convention Centre in Amsterdam. Kijk voor meer informatie en tickets op www.lexpo.nl.

 

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie