Deze maand zit hij tien jaar in het vak. Vijf jaar verbond hij zijn naam aan Kuyp Baar Advocaten, met vestigingen in Laren en Arnhem. ‘Ik vind het een mijlpaal: tien jaar advocaat en vijf jaar een eigen kantoor. Ik geniet nog elke dag van mijn werk en krijg er energie van dat ik nu ook jonge medewerkers van mijn kantoor kan opleiden. Als puber wist ik één ding: ik wilde de advocatuur in. Strafrecht, dat moest het worden. Zeker toen ik met school bij de rechtbank ging kijken. Ik wilde verdachten bijstaan, voor ze opkomen. Op mijn 21ste haalde ik mijn master strafrecht aan de Universiteit Leiden. Ik dacht: wat nu? Als ik solliciteerde, kreeg ik standaard te horen dat ik te jong was. Ik besloot in de avonduren staats- en bestuursrecht te gaan doen om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat bleek een gouden greep.

Lees het volledige artikel in het e-magazine van maart. 

Nathalie de Graaf

Nathalie de Graaf

Freelance journalist

Profile page
Advertentie