Het is een kroon op zijn carrière en een enorme eer, vertelt Ariëns (45) daags na het veroveren van de titel. ‘Een erkenning en waardering door beroepsgenoten, cliënten en relaties voor de wijze waarop ik mijn vak beoefen. Daar ben ik trots op.’

De 45-jarige advocaat uit Haarlem trad direct na het afronden van zijn studie in 2002 in dienst bij Köster Advocaten. In 2011 werd hij er partner. ‘Een goede procesadvocaat is in staat een ogenschijnlijk kansloze zaak om te buigen in winst. Door toepassing van de instrumenten die het procesrecht biedt en snel te analyseren wat de scharnierpunten in de zaak zijn. Die analyse helpt ook bij het vinden van oplossingen, zowel in als buiten rechte.’

Lees verder in het e-magazine van mei.

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie