Het slimste VAAN-lid

Onder leiding van dagvoorzitter Özcan Akyol kwamen diverse sprekers aan het woord. Minister Van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) trapte af met een toelichting op de plannen voor de arbeidsmarkt. Vervolgens gaven Jola Boot (FNV), Evert Verhulp (Universiteit van Amsterdam) en Stefan Sagel (Universiteit Leiden) ieder een korte ‘TED Talk’ over de gevolgen van de komst van Deliveroo. Daarna volgden een aantal break out sessies met onderwerpen als ‘De rol van de arbeidsrechtadvocaat in de boardroom’ en ‘Gepaste acties bij ongepast gedrag’.

Na het inhoudelijke deel volgde de quiz Het Slimste VAAN Lid. In de stijl van De Slimste Mens werd de ruim 250 aanwezige VAAN-leden het vuur aan de schenen gelegd. Er kwamen weetjes van algemene aard, algemene juridische vragen en VAAN-gerelateerde vragen voorbij.  Twentenaar Tom Profijt van KienhuisHoving (foto) was de gelukkige winnaar.

In het julinummer van het Advocatenblad verschijnt een interview met de komende en vertrekkende voorzitter van de VAAN.

Redactie Advocatenblad

Profile page
Advertentie