De opkomst van AI versnelt de automatisering van werkprocessen, verwachten de kersverse consultants van IT Factor. ‘Als jij het niet doet, doet je concurrent het wel.’

Tjeu Cox (28) en Remco Visser (26) rolden min of meer bij toeval de advocatuur in. Nog tijdens hun master – de een studeerde Finance, de andere Organization Sciences – kwamen ze in contact met het advocatenkantoor RESOR, dat hen vroeg een IT-advies op te stellen. Dat ging zo goed dat ze meteen een bedrijfje begonnen: IT Factor was geboren. Inmiddels bestaat de start-up bijna vier jaar en is ze gelieerd aan adviesbureau Venturis. De coronapandemie bracht wind onder de vleugels. ‘Iedereen wilde plotseling videobellen, om in contact te kunnen blijven met collega’s en cliënten. Toen zijn we heel snel op SharePoint van Microsoft intranetten gaan bouwen voor advocatenkantoren.’

Lees verder in het e-magazine van juli.

KeesPijnappels_01

Kees Pijnappels

Hoofdredacteur

Profile page
Advertentie