In beeld

Toen Lawyers for Lawyers besloot geld op te halen tijdens de Dam tot Damloop 2023 hoefde partner bij Taelman Advocaten Wout Albers (bovenste foto vijfde van links) dan ook niet lang na te denken. ‘Ik ben voor Lawyers for Lawyers al vaak op internationale missies geweest, bijvoorbeeld in Colombia. Ik weet hoe belangrijk het werk is wat zij doen. Advocaten in het buitenland worden echt geholpen met de lobby en andere acties die we voor hen organiseren.’

Het was volgens Albers een mooie dag om te lopen op die bewuste derde zondag van september. ‘Het was gelukkig wat regenachtig, waardoor het niet te warm was. Samen met de 32 andere advocaten hebben we 13.000 euro opgehaald voor Lawyers for Lawyers. Een mooi resultaat.’

Ook andere kantoren stuurden mensen naar de Amsterdamse loop. Zo stelde zowel Houthoff (foto linksonder) als Stibbe een team van renners op.

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie