nk bowlen
Image credit: Jean-Pierre Jans

Jebbink Soeteman Advocaten organiseerde het kampioenschap wegens de uitbreiding van hun kantoor met Petra van Kampen, in een grijs verleden redactielid van dit blad. Maar liefst 231 advocaten meldden zich eind november op een Amsterdamse bowlingbaan.

‘Het enthousiasme binnen kantoor was meteen groot toen wij de uitnodiging ontvingen,’ vertelt Van der Hut. ‘Wat een origineel initiatief. Toen wij lazen dat er een prijs te winnen viel voor de beste outfit realiseerden we ons, dat áls we naar huis wilden gaan met een prijs, dat het die zou moeten worden. Wat begon als een grap per mail met een foto van een fout trainings­pak, eindigde in een prachtige bokaal en, nu al, eeuwige roem. En nog veel belangrijker, het was een onwijs gezellige avond. Volgend jaar gaan we absoluut voor prolongatie van onze titel.’

Die kans krijgen Van der Hut en haar team. Jebbink Soeteman Advocaten reserveerde ter plekke de bowlingbaan voor volgend jaar, 10 oktober. Save the date.

Advertentie