Boom geeft sociaal advocaten tegen een ‘sociaal tarief’ vanaf tien euro per maand toegang tot digitale handboeken en jurisprudentiedatabanken in acht rechtsgebieden. Als voorbeeld worden genoemd Arbeidsrechtelijke Themata, Huurrecht, Boom Basics en Rechtspraak Updates. De uitgever heeft het pakket samengesteld in samenwerking met de Vereniging voor Sociaal Advocaten Nederland (VSAN) en de Praktizijns-Sociëteit. Sociaal advocaten dienen toegang te hebben tot noodzakelijke kennisbronnen, zonder dat budget daarbij een belemmering vormt, aldus Boom.

De introductie van het speciale pakket voor sociaal advocaten is een van de laatste wapenfeiten van uitgever Wirt Soetenhorst van Boom Juridisch. Soetenhorst neemt begin volgend jaar afscheid van de uitgeverij die hij 25 jaar geleden oprichtte. Ook zijn echtgenote en mededirecteur Selma Hoedt verlaat Boom Juridisch. Boom-manager Elke Vergoossen treedt de komende tijd op als interim-directeur.

Boom Juridisch is ook uitgever van het Advocatenblad.

Advertentie