Nieuw jaar, nieuwe kansen. Ook als het gaat om jezelf klantgericht en onderscheidend in de markt te zetten. Door de bestaande focus op cliënten aan te scherpen, nieuwe wegen te verkennen of maatschappelijke trends te omarmen binnen kantoor. Een aantal mogelijke kansen op een rij.

ESG

Environmental, Social and Governance. In alle markten worden klanten kritischer en bewuster als het gaat om duurzaamheidsinspanningen van leveranciers. Ook bij de keuze van een advocatenkantoor. De ESG-criteria kunnen een handige leidraad zijn om te bepalen welke doelen passen bij jouw doelgroep. Draag het met bescheidenheid en trots uit, zodat –⁠ potentiële ⁠– cliënten zien op welke wijze jouw kantoor actief bijdraagt. Of overweeg om als kantoor in te zetten op een B Corp certificering.

Lees verder in het e-magazine van januari

Advertentie