Tony Vermeulen (42) is sinds kort partner bij act Fort Advocaten in Amsterdam. Samen met een medepartner leidt hij het Corporate & Commercial Litigation-team, dat nog eens vijf medewerkers telt. Hij bereikte het partnerschap niet door bij zijn eerste kantoor te blijven, maar door over te stappen.

Vermeulen werkte eerder jarenlang bij Loyens & Loeff, waar hij het tot senior medewerker schopte. ‘Op een gegeven moment kom je op een positie dat je steeds meer verant­woorde­lijk­heden krijgt. Maar nog steeds is wat je echt moet doen vaak moeilijk in te schatten. Als advocaat word je in alles getraind, zowel vakinhoudelijk als in soft skills. Verrassend genoeg, hoewel dat misschien een van de belangrijkste stappen is die je kunt maken, is het nog redelijk vaag wat je daadwerkelijk moet doen om partner te worden. Je zou zeggen dat het relatief makkelijk is om tegen de mensen die dat ambiëren te zeggen waaraan ze moeten voldoen. De realiteit is dat dat niet altijd even duidelijk is.’

Lees verder in het e-magazine van maart.

KeesPijnappels_01

Kees Pijnappels

Hoofdredacteur

Profile page
Advertentie