Het moet passen in de fase waarin je advocatenpraktijk zit, je mag het vooral niet zien als corvee en je dient je beperkingen te kennen. Bij Leendert Kruidenier (58) (ondernemingsrecht- en arbeidsrechtadvocaat bij Wijn & Stael in Utrecht) zit dat wel goed. Hij bestuurt het Utrechtse kantoor nu voor de derde keer sinds hij zijn carrière daar begon in 1991.

Tafelgenoten Alexandra Danopoulos (44) (bestuursrecht- en omgevingsrechtadvocaat bij Ploum in Rotterdam) en Chantal Bakermans (40) (advocaat IT-recht en intellectueel eigendom bij Penrose law in Amsterdam) zijn vergeleken met Kruidenier nog groentjes. Samen maken de drie advocaten de eerste balans op na vier maanden besturen.

Lees verder in het e-magazine van mei. 

FRANCISCA MEBIUS, Advocatenblad

Francisca Huijting-Mebius

Redacteur

Profile page
Advertentie