Webinar – Basiscursus Wwft

Woensdag 8 oktober, 13.30 – 15.30 uur

Accreditatie: NOvA 2, HQ 2

Prijs: € 120,- (vrij van btw)

De basiscursus Wwft is gericht op advocaten, notarissen en belastingadviseurs, die Wwft-diensten verlenen, of voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de Wwft of personen die een compliancefunctie uitoefenen. Na afloop van de basiscursus Wwft zijn deelnemers op de hoogte van de hoofdlijnen van een Wwft-beleid en weten welke verantwoordelijkheden zij en hun kantoor daarbij hebben.

De basiscursus Wwft wordt opgenomen en na afloop ontvangt u de opname. U kunt het webinar binnen 4 weken terugkijken op een moment dat het u uitkomt.

Meer informatie basiscursus Wwft

Webinar – Verdiepingscursus Wwft

Woensdag 14 oktober, 13.30 – 16.30 uur

Accreditatie: NOvA 3, HQ 3

Prijs: € 150,- (vrij van btw)

In de verdiepingscursus Wwft leren deelnemers hoe ze de Wwft in de praktijk moeten toepassen en waaraan het kantoorbeleid moet voldoen. Na afloop bent u op de hoogte van de Wwft-verplichtingen en in staat om te bepalen welke diensten er onder de Wwft vallen en in welke situaties een melding ongebruikelijke transactie moet worden gemaakt.

De verdiepingscursus Wwft wordt opgenomen en na afloop ontvangt u de opname. U kunt het webinar binnen 4 weken terugkijken op een moment dat het u uitkomt.

Meer informatie verdiepingscursus Wwft

Actualiteiten Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme

Dinsdag 3 november, 12.00 – 16.45 uur
Oude Sterrewacht, Leiden
Accreditatie: NOvA 4, HQ 4

Prijs: € 325,- (vrij van btw) inclusief consumpties en digitaal cursusmateriaal

In de actualiteitencursus Wwft leren de deelnemers hoe ze de Wwft in de praktijk moeten toepassen en waaraan het kantoorbeleid moet voldoen. De docent, Arnaud Booij, zal daarbij veel praktijkcases bespreken.

De cursus is reeds voltekend, inschrijven voor de wachtrij is mogelijk.

Aanmelden wachtrij Actualiteitencursus Wwft

PAO-Leiden

Juridisch PAO Leiden

Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod!