Naast vakinhoudelijke kennis dienen veel andere zaken goed geregeld te zijn door advocaten en op advocatenkantoren. Ter ondersteuning hiervan is in 1997, op initiatief van de NOvA, Balieplus opgericht. Het doel van de collectieve serviceorganisatie is om advocaten(kantoren) en inmiddels ook alle andere juridische professionals te ontzorgen en voordeel te bieden.

Branchespecifieke verzekeringen

Binnen de advocatuur zijn verschillende verzekeringen verplicht en wenselijk. Vaak worden er aan deze verzekeringen bepaalde eisen gesteld. Hier ligt een belangrijke toegevoegde waarde van Balieplus. Door op de advocatuur gericht aanbod kunnen de leden profiteren van collectiviteitsvoordelen en besparen zij tijd en uitzoekwerk door de zekerheid dat de randvoorwaarden goed zijn geregeld.

Breed collectiviteitsvoordeel

Met ruim 4.800 aangesloten leden is het voor Balieplus als grootste advocatencollectief ook mogelijk om andere producten en diensten tegen gunstige voorwaarden aan te bieden. Door constant in gesprek te zijn met advocaten en kantoordirecteuren van kantoren van klein tot groot, houdt Balieplus het aanbod compleet en up-to-date. Op dit moment zijn er ruim 50 verschillende collectieve voordelen toegespitst op de bedrijfsvoering van een kantoor.

Voor alle juridisch professionals

Veel van het aanbod van Balieplus is relevant voor álle juridisch professionals. Daarom is het sinds 2016 ook mogelijk voor andere specialisten, zoals notarissen en mediators, om zich aan te sluiten bij Balieplus. Hiermee bouwt Balieplus aan een nog breder en sterker collectief voor de toekomst.

Blik op de toekomst

De afgelopen 25 jaar is Balieplus samen met de advocatuur doorgegroeid. Van verzekeringen tot opleidingsaanbod, startershandboek en online intervisie. Balieplus ontzorgt en levert voordeel op door het bieden van relevant aanbod en informatie.
Met de artikelen en de podcast ‘Visie op de toekomst’ kijkt Balieplus vooruit. Welke ontwikkelingen zijn er in de branche, hoe kan Balieplus hierin van toegevoegde waarde zijn.

Meer weten over Balieplus?
Kijk op www.balieplus.nl
Jubileum-artikel ’25 jarig bestaan Balieplus bevestigt meerwaarde voor de advocatuur’
Podcast ‘Visie op de Toekomst’
Serie artikelen ‘Visie op de Toekomst’
Introductie Balieplus (YouTube):

Meer informatie:  

Paul Paasschens – Directeur Balieplus – T 070-2059180 – E [email protected]

Balieplus-jubileum-logo-400×400

Balieplus

In de drukte schieten praktische onderwerpen als verzekeringen, ICT, telefonie, kantoorbenodigdheden, opleidingen er nog wel eens bij in. Zonde, want die vaste lasten komen wel elke maand terug, dus het loont om daar kritisch naar te kijken. Daar is Balieplus goed in. We weten exact wat een advocatenkantoor nodig heeft om efficiënt te kunnen ondernemen.