Matoke Tours maakt deze dromen al sinds 2002 waar. Op al onze bestemmingen in Afrika bieden wij familiereizen aan die met zorg zijn samengesteld. We houden hierbij rekening met de leeftijden van de deelnemers (van grootouder tot kind) en zorgen ervoor dat (indien gewenst) de reisafstanden niet te lang zijn en de accommodaties comfortabel.

Ontdek hier onze familiereizen naar Afrika en neem contact met ons op om uw familiereis te bespreken. Ook bent u met het gezin van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Wilt u meer achtergrondinformatie over de mogelijkheden per bestemming? Lees dan onze uitgebreide Matoke familieblog.

VISIE OP REIZEN

Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika. Wij zien het ontwikkelen van reizen als een ambacht en met onze ambacht stellen wij u in staat om de mooiste plekken op een persoonlijke, exclusieve en comfortabele manier te beleven. Exclusiviteit is een beleving en zit hem bij ons – naast de prachtige lodges waar u verblijft- juist ook in de ervaringen die u beleeft. Van oudsher hebben we voet op Afrikaanse bodem met een eigen kantoor in Afrika. Matoke Tours koestert een diepe liefde voor Afrika en dit ziet u terug in onze Afrika reizen. Kwaliteit, comfort, persoonlijke contact, maatwerk, kleinschaligheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in ál onze reizen en duizenden klanten die met ons op reis zijn geweest hebben hier reeds ervaring mee.

Elephant-Pepper-Camp—Cultural_preview

MISSIE

Wij willen de kwalitatief beste reizen door Afrika organiseren binnen de Nederlandse/ Vlaamse markt. Klanttevredenheid is van wezenlijk belang. We willen innovatief en creatief zijn in zowel ons reisaanbod als ons reisadvies. We onderhouden een goede relatie met zowel onze klanten als onze (lokale) partners. De kwaliteit van onze reizen zit hem niet alleen in accommodatie en vervoer, maar juist ook in bijzondere ervaringen. Ons reisaanbod moet daarom altijd origineel zijn. Wij willen bij onze klanten bekend staan als een duurzame reisorganisatie en willen onze klanten meenemen in de ontwikkelingen en innovatie die in onze branche plaatsvinden. We zijn er trots op sinds 2023 Travelife gecertificeerd te zijn. We willen dat mensen Matoke Tours in één adem noemen met kwalitatieve en duurzame Afrika reizen en dat onze klanten zich verbonden voelen met onze organisatie en ons product, zodat ze ambassadeurs worden van Matoke Tours.

Meer weten over onze manier van reizen? Kijk voor meer informatie op onze website www.matoketours.nl of bestel direct ons 243 pagina’s tellende Matoke Magazine. Bellen kan ook naar 073-6123364 of mail direct [email protected].

Matoke Tours – Postzegel
Matoke Tours – Postzegel

Matoke Tours

Wij raken reizigers in het hart met de mooiste reizen door Afrika.