Jouw uitdagingen

Je werkt in de juridische sector. Je hebt een eigen praktijk en staat als advocaat of jurist vele cliënten bij. Dat is waar je energie van krijgt en waar je deze praktijk voor hebt opgezet.

Maar de laatste tijd merk je dat de stress toeneemt en je minder plezier hebt in je werk. Je bent ontzettend veel tijd kwijt met het bijhouden van termijnen,  het sturen van facturen en het beheren van dossiers. Je loopt constant achter de feiten aan.

Je bent dus vooral druk met werken ín je bedrijf. Werken aan je bedrijf? Daar heb je simpelweg de tijd en ruimte in je hoofd niet voor. En dus blijft die omzetstijging uit. Gelukkig kan het ook anders. Door een gedreven virtual assistant in te huren maak je jouw handen vrij en krijg je tijd om aan je praktijk te werken.

Dit doe ik

Als juridisch VA help ik jou op afstand met groeien.
Hoe? Door bijvoorbeeld dit voor jou te verzorgen:

Juridische ondersteuning

Ik bewaak de termijnen en dien alle stukken in. Dictaten stuur je digitaal aan mij en je krijgt de uitwerking binnen de afgesproken termijn per e-mail van mij terug. Ik help je met het organiseren en digitaliseren van je dossiers.

Administratie

Krijg je dagelijks zoveel e-mail dat je het overzicht kwijt raakt? Ik breng structuur aan in je mailbox, zodat jij weer overzicht hebt. Ook plan ik (complexe) afspraken in en houd ik je agenda up-to-date. Het declareren van je uren, je debiteurenbeheer en het verwerken van inkoopfacturen kun je aan mij uitbesteden.

Event management

Het organiseren van webinars, seminars of kennissessies regel ik van A tot Z voor je. Voor seminars en kennissessies ga ik op zoek naar een geschikte locatie, verstuur ik de uitnodigingen en werk ik je presentatie uit. Uiteraard zorg ik voor de gewenste follow-up na het event. En dit is slechts een klein deel van wat ik doe.

Over Bureau Kloosterboer

Direct na mijn opleiding tot directiesecretaresse belandde ik op een advocatenkantoor. De juridische sector is een wereld, waarin ik me al meer dan 30 jaar als een vis in het water voel. Of het nou kleine, middelgrote of grote kantoren zijn.

In al die jaren viel me één ding op: veel advocaten en juristen lopen tegen hun plafond aan. Niet omdat ze geen groeipotentie hebben, maar omdat ze zich moeten bezighouden met zaken die veel tijd kosten. Tijd waarin ze zich niet kunnen inzetten voor hun cliënten. En daarom wil ik graag advocaten en juristen zoals jij helpen.

Waarom Bureau Kloosterboer?

  • Meer dan 30 jaar ervaring als juridisch office professional
  • Een aanpakker én afmaker
  • Legt de lat hoog
  • Houdt van bouwen en vertrouwen
  • Zorgt voor een vrolijke noot

Ben je enthousiast geworden en wil je kennismaken? Of heb je eerst nog een vraag of wil je meer weten? Neem gerust contact op. Ik help je graag verder.

Juridisch virtual assistant | Bureau Kloosterboer

tel: +31 6 41219454

[email protected]

logo_BureauKloosterboer

Bureau Kloosterboer

Juridisch virtual assistant

Creëert rust, overzicht en ruimte voor groei