Het juridisch PAO Leiden biedt elk jaar een groot aanbod bestuursrecht gerelateerde cursussen aan. In het bijzonder lichten we graag het seminar Aanbesteding & schaarse rechten uit. Dit seminar vindt op donderdag 27 juni plaats.

In dit seminar geven sprekers uit de wereld van aanbesteding en schaarse rechten hun visie op specifieke praktijksituaties en/of doorkijkjes naar nieuwe ontwikkelingen. Prof. mr. drs. Willemien den Ouden, hoogleraar staats- en bestuursrecht aan de universiteit Leiden, en Prof. mr. Jan-Michiel Hebly, hoogleraar Bouw- en aanbestedingsrecht aan de universiteit Leiden en advocaat te Zwolle zijn hoofdsprekers van het seminar.

Het seminar is geschikt voor overheidsjuristen die met de uitgifte van vergunningen of toekenning van subsidies te maken hebben, aanbestedingsjuristen die hun werkgebied willen uitbreiden, vastgoedjuristen, bedrijfsjuristen in de telecomsector en de nutssectoren, en advocaten en leden van de rechterlijke macht die werkzaam zijn op deze gebieden of daarmee als geschilbeslechter te maken hebben. Het seminar is onderdeel van de specialisatieopleiding aanbesteding en schaarse rechten en is apart te volgen.

Klik hier voor meer informatie over het seminar, of klik op deze link om ons aanbod bestuursrecht gerelateerde cursussen te bekijken.

PAO-Leiden

Juridisch PAO Leiden

Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod!