Hoe Asselbergs & Klinkhamer de stap maakte naar documentautomatisering

In 3 simpele stappen geautomatiseerde documenten

De sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer heeft veel ervaring met het behartigen van belangen van personen die letsel hebben opgelopen. Wanneer een letselschadespecialist optreedt voor een slachtoffer, is daar vrijwel altijd een machtiging voor nodig. Voor elke situatie bestaat een machtiging, dus in de praktijk krijg je te maken met veel varianten. Hoe waarborg je de kwaliteit, uniformiteit en consistentie van al deze verschillende documenten? Loesje Klaasen-Frankfort deelt haar ervaring met docbldr.

1. Analyse

We hebben allereerst gekeken naar welke stukken tekst in elke machtiging terugkwam en welke teksten variabel waren. Met de kennis uit onze analyse wisten we vervolgens welke tekst in welke situatie getoond moest worden. We formuleerden vragen die gebruikers moesten beantwoorden om de juiste versie te genereren.

2. Koppelingen

Om velden automatisch in te kunnen vullen maakten we waar mogelijk koppelingen met Contactmanager (relatiebeheersysteem) van Epona.

3. Opmaak

De software van docbldr zorgt er uiteindelijk voor dat alle machtigingen in dezelfde opmaak verschijnen, zowel in PDF als Word. Dat laatste zodat er ook na het automatisch genereren van de machtiging nog kleine aanpassingen kunnen worden doorgevoerd.

 Een machtiging voor alle situaties. 
Het team van letselschadespecialisten maakt nu de machtigingen in hun eigen online omgeving via de vraag en antwoord-module. Zij lopen in een paar minuten de vragen door en krijgen vervolgens de machtiging die zij nodig hebben. Dit scheelt veel tijd bij het opstellen van de machtiging. Tijd die weer aan andere zaken besteed kan worden. Bovendien verzekert deze manier van documenten automatiseren dat alle machtigingen gegarandeerd de kwaliteit hebben waar Asselbergs & Klinkhamer voor staat en waarborgt deze werkwijze dat de producten die op naam van Asselbergs & Klinkhamer uitgaan een uniforme uitstraling hebben.

Ook aan de slag met docbldr? Laat uw eerste document gratis automatiseren.

logo_docbldr

docbldr

Automatiseer uw documenten in een handomdraai