In deze e-learning neemt Eva Kempenaar, advocaat en partner financieel recht bij De Roos Advocaten, je mee in de belangrijkste aspecten van de Wwft aan de hand van informatieve video’s, praktijkvoorbeelden en oefenvragen.

Deze e-learning duurt 2 uur en levert je 2 NOvA PO-punten op. Na afronding van de e-learning ontvang je een certificaat waarmee je bewijst dat je aan de opleidingseisen van de NOvA hebt voldaan.

De cursus is volledig digitaal en kan dus makkelijk vanuit huis, op kantoor of waar het jou ook uitkomt doorlopen worden. Dit biedt flexibiliteit om zelf je tijd in te delen en te bepalen wanneer je aan de slag gaat.

Meer informatie

Wil je meer weten of direct aan de slag met de e-learning? Ga dan snel naar onze website.

1688029615907

Lindenhaeghe Legal

Meesters in opleiden

Wat is voor jou belangrijk bij het behalen van je PO-punten? Efficiëntie, hoogwaardige kwaliteit of misschien op de hoogte blijven binnen je vakgebied?

Bij Lindenhaeghe Legal vinden we het alle drie minstens even belangrijk. We zijn gespecialiseerd in het digitaal opleiden en continu vakbekwaam houden van professionals. Zijn we daarmee de juiste opleider voor jou? Daar komen we graag samen achter.