Een tuinkantoor maakt thuiswerken nóg comfortabeler. Het is de ideale plek om in alle rust te kunnen werken. Echt thuis, maar toch net even weg van het piepje van de vaatwasser, kids die binnenstormen of de huishoudster die de hele verdieping begint te stofzuigen. Met een luxe tuinkantoor van hout creëert u een rustige werkplek in uw eigen tuin.

In een aangename kamertemperatuur kunt u het hele jaar genieten van de kleuren die elk seizoen met zich meebrengt. ’s Morgensvroeg de dag in alle rust beginnen met een kop koffie en uitzicht over de vorst op het gras. Of genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar, om vervolgens met optimale focus een online meeting in te gaan. De buitenruimte zal altijd geïsoleerd worden, zodat u bij elke temperatuur kunt genieten van uw eigen werkplek.

BRONKHORST_AMSTERDAM-5136-(HR)

Tijd voor ontspanning? Een tuinkantoor wordt volledig naar wens ontworpen en gebouwd. Uw werkplaats kan in de vrije tijd gebruikt worden voor een gym, mancave of loungeplek. Of bouw er een paar meter overkapping aan vast waar u een jacuzzi onder zet. Met meerdere functies geniet u zowel zakelijk als privé van deze luxe buitenruimte. Bepaal of u het tuinkantoor eenvoudig wilt houden, of juist uit wil breiden met extra comfortabele elementen zoals een toilet, heaters, een keukenblok, kachel of ruime berging voor het tuingereedschap.

Met een team van trotse vakmensen werken wij aan de mooiste projecten. Bronkhorst is marktleider in ontwerp en realisatie van exclusieve buitenverblijven op maat. Met meer dan 18 jaar ervaring nemen wij het volledige project uit handen: van advies en ontwerp tot projectmanagement en bouw. Bij alles wat we doen hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaard. En dat wordt opgemerkt! Zoals klanten schreven: ‘Mooie samenwerking, afspraak is afspraak, en een heel mooi resultaat’ en ‘Er was sprake van een goede afstemming en er is kwaliteit geleverd’.

Bronkhorst bouwt alleen met duurzame houtsoorten. Al ons hout is afkomstig uit duurzame bosbouw en komt grotendeels uit Europa. De PEFC of FSC-certificering houdt in dat er nooit meer bomen worden gekapt dan aangeplant. Door de lange levensduur van het hout gaat een tuinkantoor decennialang mee. Bij Bronkhorst zit duurzaamheid niet alleen in het hout. Ook een warmtepomp of zonnepanelen behoren tot de mogelijkheden om het tuinkantoor te verwarmen.

Wilt u thuis ook ontspannen aan het werk? De professionals van Bronkhorst denken graag met u mee. Bekijk meer op bronkhorstbuitenleven.nl of vraag de inspiratiebrochure aan.

BRONKHORST_AMSTERDAM-5141-(HR)