MEER ZAKEN, MINDER ZORGEN

Voor zelfstandigen en kleine advocatenkantoren is het doorgaans lastig om een netwerk op te bouwen en/of te behouden, specialist te worden en/of te blijven. Biedt internet een oplossing? Jazeker, want rechtzoekenden maken massaal gebruik van Google om juridische hulp te vinden. Online acquisitie via Google is inmiddels veelal benodigd om de instroom van zaken op peil te brengen en/of te houden.

VINDBAARHEID VOOR NIEUWE CLIËNTEN

Voor advocatenkantoren is het erg moeilijk, tijdrovend en kostbaar om goede posities te krijgen in Google. Advocaten lopen hierdoor veel potentiële cliënten mis. Eleads zorgt ervoor dat u deze groep wél bereikt. Met een doorlopende stroom aan nieuwe cliënten hoeft u u geen moment zorgen te maken om acquisitie en kunt u zich volledig richten op behandeling van zaken en daarmee het behalen van omzet.

GENERATIE VAN KWALITATIEVE LEADS

Eleads is uitgever van meerdere sites die uitsluitend leads genereren voor de advocatuur. Wij zijn een van de grootste leadgeneratoren in de Nederlandse markt. Via 9 websites informeren wij jaarlijks zo’n 1.000.000 rechtzoekenden (onder meer via onze labels Lawspot  en Pro-deo Advocaten. Hiervan verwijzen wij ongeveer 12.000 rechtzoekenden door naar ons huidig netwerk van circa 200 aangesloten advocaten. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers, ontwikkelaars en juristen die de content verzorgen. Het team werkt dagelijks aan het verder optimaliseren en uitbreiden van de websites om advocaten te voorzien van kwalitatieve leads.

logo_eleads

Eleads

Eleads is een van de grootste leadgeneratorbedrijven op juridisch gebied in de Nederlandse markt. Middels 9 websites informeren we ongeveer …