Wat is de kracht van LegalTube.nl?

LegalTube.nl bereikt als platform gericht juridische professionals, cliënten en rechtzoekenden. Deelnemers krijgen via ervaren online marketing specialisten een exposure boost in business, marketing, social en recruitment. Uitermate geschikt om aantoonbaar meer bezoekers en merkbekendheid te realiseren voor video, vacature, nieuws, visie en new business.

Hoe gaat een Exposure boost in zijn werk?

Onze vormgevers en online marketing specialisten plaatsen de video’s, vacatures, visies of nieuwsberichten met een weblink op de website van LegalTube.nl, de belangrijkste social media kanalen en advertentienetwerken, zoals Google. Hierbij gaat de response en traffic direct naar de eigen website van de deelnemer.

Wat kunt u promoten middels een Exposureboost?

Door de Exposureboost zijn deelnemers in staat gericht juridische professionals, cliënten en rechtzoekenden aan te spreken. Precisie marketing voor kantoorvideo’s, interviews, juridische nieuws, benoemingen, persberichten en vacatures. Dit garandeert een enorme groei in clicks, conversie, traffic en leads. Het vergroot aantoonbaar de online zichtbaarheid en tilt het kantoor naar een hogere niveau (ranking)

Hoe weet ik of mijn deelname succesvol is?

Er wordt maandelijks, per kwartaal of half jaar een response/succesrapport met de behaalde resultaten verstrekt met daarin het aantal bezoekers, clicks, vertoningen en videoweergaven van de campagne.

Welke frequentie is het beste?

Als je instant resultaat wilt voor een korte periode (nieuws, vacature) is een periode van een maand geschikt. Voor structureel betere merkbekendheid en een continue groeisprong is één maand te kort en is een periode van 3 maanden of een ½ jaar aan te raden.

Wat zijn de belangrijkste voordelen voor een Exposure boost?

  1. Prijs/prestatie: minimale investering met maximale opbrengst
  2. Expertise: LegalTube specialisten blinken uit in SEA, SEO, social en leadgeneratie
  3. Groeizekerheid en precisiemarketing
legaltube-voorbeeld-rapportage
CMS300x300

CMS B.V.

Algemeen: 024 360 77 10

Bel direct: 024 360 66 83 of [email protected]