In deze witte wondere wereld is alles extra mooi. Uitgestrekte witte vlaktes, sprookjesachtige bossen, aaibare viervoeters en bungalows waar je je het liefst de rest van het jaar in verstopt.  Lapland is dé bestemming om het teamgevoel te versterken. Hier doe je belevenissen op die je niet snel op andere plekken ervaart. Ooit samen met je collega’s of teammaten, onder het genot van een flesje bier of glas rode wijn, naar het noorderlicht gestaard?

Reisorganisatie Voigt Travel komt al veertig jaar in het Pure Noorden. Ooit begonnen met het brengen van reizigers met hun eigen auto naar de Noordkaap, tegenwoordig de nummer één reisspecialist van reizen naar Lapland, IJsland en Noorwegen. Ook in de zomer.

Incentivereizen organiseert Voigt Travel al jaren. Op basis van persoonlijke ervaringen regelen de reisspecialisten met passie de mooiste programma’s: van een vijfdaags winterwonderlandavontuur waarbij je vanaf de luchthaven met een sneeuwscooter naar je houten bungalow rijdt, tot een actief weekend waar elk moment van de dag iets bijzonders op de planning staat.

Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en rust. Daarom zorgen zij ervoor dat je met de het hele team in een knusse houten bungalow verblijft. Een bungalow waar ruimte is voor iedereen. En waar er gerelaxt kan worden bij de open haard of in de sauna – die helemaal alleen voor jullie is. Doe de achterdeur open, ga de challenge aan en duik als een echte Fin na een opwarmsessie in de sneeuw. Neem even de tijd, want wie weet verschijnt die groene gloed aan de hemel!

Al diverse organisaties en clubs zijn je voorgegaan. En de ervaringen zijn lovend. Er wordt gelachen, er wordt genoten en er wordt zelfs een traan van geluk weggepinkt. Hoe kan het ook anders. Avontuurlijke excursies, dat sensationele winterlandschap, die warme sfeer in je eigen bungalow en met zijn allen ontspannen bij de open haard. Oh en natuurlijk het noorderlicht!

Dus ben jij op zoek naar een bijzondere reis met het bedrijf, je team of je club? Ga naar Lapland! Laat je informeren door de reisspecialisten van Voigt Travel en vraag een reisadvies op maat aan. Neem een kijkje op de website: lapland.nl/incentive

logo_VoigtTravel

Voigt Travel

Lapland reizen

“Puur beleven en avontuur in Winterwonderland® met Voigt Travel”