Er zijn veel onduidelijkheden rondom de nieuwe Wet straffen en beschermen. In deze gratis proefcursus van PO-Online bespreekt mr. W.J. Ausma de uitspraak van de beroepscommissie over deze wet en neemt de gevolgen die deze wet met zich meebrengt met u door.

Tevens spreekt hij over mediation en neemt hij relevante jurisprudentie met u door over onder meer integriteit ambtsedig pv, overschrijding redelijk termijn en de inzet van een undercoveragente.

Tot slot behandelt hij een uitspraak waarin er sprake is van een leugenachtige verklaring en het opleggen van een tbs ondanks de weigering om mee te werken aan een onderzoek.

Na het volgen van deze strafrecht cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het strafrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Vraag hier de gratis cursus aan

Over de docent
mr. W.J. Ausma

Willem Jan Ausma is sinds 1995 advocaat en onderscheidt zich volgens anderen door zijn moderne, zakelijke uitstraling en zijn krachtige pleidooien en gloedvolle betogen. Hij geldt als een van de toonaangevende advocaten in Utrecht en heeft al veel cliënten bijgestaan in spraakmakende zaken waaronder de Hofstadzaak (Jason W.) en samen met Onno de Jong het Passageproces (Fred R.), het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

Willem Jan Ausma is auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht, doceert bij diverse opleidingsinstituten, geeft geregeld gastcolleges en lezingen en is blogger bij het blad Mr.

Probeer nu een gratis proefcursus
Ervaar zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Maak kennis met ons cursusaanbod en probeer gratis en vrijblijvend een proefcursus ter waarde van 1, 2 of 3 PO-punten. U kunt alle onderstaande proefcursussen volgen. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Waarom nascholen bij PO-Online?
U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met de online nascholing van PO-Online krijgt u onbeperkt toegang tot een uitgebreid aanbod van cursussen die u kunt volgen op een moment dat het voor u uitkomt. Wordt u even weggeroepen door een belangrijke cliënt? U kunt onze cursussen pauzeren en hervatten op ieder moment.

  • Onbeperkt toegang tot ruim 90 cursussen, speciaal ontwikkeld voor de advocatuur
  • Ook automatisch toegang tot de pakketten voor notarissen, accountants en fiscalisten (in totaal ruim 260 onderwerpen)
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Keuze uit meerdere abonnementen
afb_NoVA

Wilt u kennismaken met de online nascholing van PO-Online?
Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een proefcursus aan.

Wilt u meer weten over PO-Online?
Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100

E-mail: [email protected]

Website: www.po-online.nl

logo_PO-online

PO-Online

Nascholen wanneer het u uitkomt

Ontdek de voordelen van online nascholing