afb_Ewise_19okt

Aan de orde komt onder meer de nieuwe Wet veiligheidstoets investeringen en fusies (in werking) , de wijziging van de Governance Code, internetconsultatie digitaal vergaderen, verschillende wetsvoorstellen en consultatiedocumenten, en de belangrijkste jurisprudentie van de Hoge Raad, de hoven en de rechtbanken.

Deze cursus kunt u nu tijdelijk gratis bij PO-Online volgen.

Na het volgen van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht, zowel wat betreft nationale en Europese wetgeving als jurisprudentie
  • bent u in staat zich over deze ontwikkelingen een gefundeerde mening te vormen
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw praktijk

Vraag nu de gratis cursus aan

Docent

prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman

em. prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman is als of counsel verbonden aan Loyens & Loeff, waar hij 29 jaar notaris en partner is geweest. Daarnaast is hij emeritus hoogleraar notarieel ondernemingsrecht aan de Universiteiten te Leiden en Utrecht. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en in het daaraan gelieerde familievermogensrecht. em. prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman is als mede-auteur betrokken bij een aantal boeken onder andere op het gebied van fusies en splitsingen en de stichting en vereniging. Hij was lid en Voorzitter van de Gecombineerde Commissie Vennootschapsrecht van de Orde van Advocaten en de KNB, lid van de Expertgroep Flex-BV en lid van de Werkgroep Personenvennootschappen Tevens is hij 12 jaar lid van geweest van de Commissie Vennootschapsrecht, een Adviesorgaan van de Minister van Justitie. Hij maakt o.a. deel uit van de Hoofdredactie van SDU Commentaar Ondernemingsrecht.

prof. mr. C.A. Schwarz

Prof. mr. C.A. Schwarz is hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en als partner verbonden aan Baker Tilly NV. Hij publiceert op het brede terrein van het ondernemingsrecht. Prof. mr. C.A. Schwarz is redactielid van het TvOB en van de losbladige Rechtspersonen en redacteur van de boekenreeks Ius Commune Europeum alsook van de hoofdredactie van de serie van het Instituut voor Ondernemingsrecht. Daarnaast is hij fellow van het Maastricht Institute for Corporate Law, Governance and Innovation policies (ICGI) en voorzitter van het bestuur van de internationale onderzoekschool Ius Commune.

Liever een andere proefcursus uitproberen?
Dat kan! Om uw kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis alle onderstaande cursussen ter waarde van 1 of 2 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Vraag nu een gratis cursus aan

Waarom nascholen bij PO-Online?
U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 130 online cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied. Tevens krijgt u toegang tot de pakketten van accountants, fiscalisten en notarissen, in totaal ruim 300 cursussen.

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de actualiteiten wilt zitten; met de ruime keuze vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

logoNOVA
  • Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Abonneren

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?
Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: [email protected]
Website: www.po-online.nl

*De gratis cursussen wisselen regelmatig. Kijk voor het actuele aanbod op onze website.

logo_PO-online

PO-Online

Nascholen wanneer het u uitkomt

Ontdek de voordelen van online nascholing