Na twee jaar aan de weg getimmerd te hebben en een flinke groei te hebben doorgemaakt, gaat opleider Hoffelijk Juridisch verder onder de naam Lindenhaeghe Legal. Door de herkenbare en gevestigde naam uit de financiële dienstverlening ook in de juridische tak door te voeren, kan Lindenhaeghe Legal haar positionering in deze sector verder versterken en advocaten nog meer ondersteuning in hun vakbekwaamheid bieden.

Klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde service en expertise die zij gewend zijn, maar dan onder een andere naam, op een andere website en in een vernieuwde look & feel.

De organisatie biedt verschillende digitale opleidingsoplossingen die toegankelijker en efficiënter zijn dan traditionele onderwijsvormen. Naast het unieke online concept Permanent Actueel, kunnen advocaten nu ook bij Lindenhaeghe Legal terecht voor het PO-abonnement en de E-learning Wwft.

1688029615907

Lindenhaeghe Legal

Meesters in opleiden

Wat is voor jou belangrijk bij het behalen van je PO-punten? Efficiëntie, hoogwaardige kwaliteit of misschien op de hoogte blijven binnen je vakgebied?

Bij Lindenhaeghe Legal vinden we het alle drie minstens even belangrijk. We zijn gespecialiseerd in het digitaal opleiden en continu vakbekwaam houden van professionals. Zijn we daarmee de juiste opleider voor jou? Daar komen we graag samen achter.