Ben je een toegewijde advocaat die altijd op zoek is naar manieren om je juridische kennis uit te breiden? Zoek niet verder! Onze instituten bieden een gevarieerd aanbod van juridische cursussen aan die zich richten op verschillende rechtsgebieden.

WAT MAAKT ONS UNIEK?

KWALITEIT TEGEN EEN REDELIJKE PRIJS: Wij begrijpen dat advocaten waarde hechten aan hun investeringen. Daarom bieden wij hoogwaardig juridisch onderwijs tegen een betaalbare prijs.

SPECIAAL VOOR ADVOCATEN EN JURISTEN: Onze cursussen zijn ontworpen met u in gedachten. Wij evalueren iedere cursus en springen in op de behoefte van de cursist. De programma’s worden opgesteld door docenten die dagelijks met het onderwerp te maken hebben.

KLANTVRIENDELIJKHEID: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We zijn er om u de best mogelijke leerervaring te bieden en er staat bij iedere cursus een gastheer of gastvrouw van ons instituut voor u klaar.

REGIONALE SPREIDING: Wij bieden onze cursussen aan op verschillende locaties door het land, u kunt deelnemen waar het voor u het meest handig is.

GESTRUCTUREERD AANBOD: Ons aanbod van cursussen is zorgvuldig gestructureerd. U kunt uw kennis opbouwen en specialiseren in de rechtsgebieden die voor u het meest relevant zijn.

Of je nu je expertise wilt vergroten in het arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, burgerlijk procesrecht of een ander rechtsgebied, wij hebben cursussen die voldoen aan uw behoeften. Onze ervaren docenten zijn experts in hun vakgebied. Schrijf je vandaag nog in voor één van onze cursussen, bekijk ons aanbod op:

www.instituutvoorarbeidsrecht.nl of www.ivjo.nl

logo_IVAR_IJVO

Het Instituut voor Arbeidsrecht & HRM

Het Instituut voor Arbeidsrecht biedt u met incompany-cursussen de mogelijkheid om een kwalitatief goed opleidingsprogramma binnen uw eigen organisatie te realiseren. Het cursusmateriaal en de onderwerpen kunnen geheel worden toegesneden op de praktijksituatie van uw medewerkers.

Ook kunnen wij voor u een geheel verzorgde cliëntbijeenkomst met spreker organiseren. Graag ontwikkelen wij op basis van offerte een concreet cursusprogramma.