1. Heb je tips voor als je je geïntimideerd en onveilig voelt bij een klant?

In onze trainingen bieden we tal van tips, maar onze aanpak gaat verder dan alleen tips. We streven ernaar het zelfvertrouwen te vergroten en de vaardigheid te ontwikkelen om situaties adequaat te beoordelen, zowel vooraf (met betrekking tot dreiging en risico’s) als op het moment zelf (denken in acties en handelingsperspectief).

  1. Zijn er advocaten die al les van je krijgen?

Absoluut. We bieden trainingen aan advocaten, maar ook aan kwetsbare jongeren, kinderen, vrouwen (women-only trainingen), en professionals die werkzaam zijn bij politie, justitie en defensie.

  1. Hoe dragen jouw trainingen bij aan het veiligheidsgevoel?

Onze trainingen helpen bij het inschatten van situaties, het bewustzijn van de eigen reacties daarop en begrip van de invloed die deze reacties kunnen hebben. Daarnaast leren we handelingsperspectieven aan voor verschillende escalatie- en geweldsniveaus.

  1. Hoe belangrijk zijn lichaamstaal, houding en mindset bij dreigende agressie?

Deze aspecten zijn van groot belang. Het is echter cruciaal om ze te baseren op authenticiteit. Bijvoorbeeld, het aannemen van een zelfverzekerde houding is slechts beperkt effectief als er geen werkelijke zelfverzekerdheid onder ligt. Ons doel is ook om die zelfverzekerdheid te versterken, waardoor houding, mindset en lichaamstaal authentiek en met elkaar corresponderen.

  1. Kunnen mensen van alle leeftijden deelnemen?

Ja, mensen van alle leeftijden zijn welkom om deel te nemen.

  1. Waar en wanneer kan ik een training bijwonen?

Onze trainingen zijn alleen op afspraak beschikbaar. Stuur een mail voor een proeftraining.

Contact
Personal Security Coaching
Ramon Tromp
[email protected]

tromp

Personal Security Coaching