Waarom is Admediabooking.com relevant voor het juridisch segment?
Het is super handig om binnen 15 seconden een vacature of een online profiel te plaatsen in een A-titel zoals Advocatenblad. Met het platform krijg je toegang tot een breed scala aan juridische websites en portals, waardoor je een vacature juist daar kunt plaatsen in de titels die advocaten en juristen lezen. Maar ook voor lead generatie en het aantrekken van potentiële klanten is Admediabooking.com ideaal.

Wat zijn de voordelen voor advocaten en partners?
Naast snelheid en gemak zijn zij enthousiast over de beste prijs/prestatie (tot 50% voordeel versus het reguliere tarief) en de meetbare response via de online Exposureboost.

Wat zijn de kosten om deel te nemen?
Het mooie is dat je bij elke boeking de beste prijs krijgt geboden ongeacht welk pakket je kiest.

Hoe kan ik beginnen om onze vacature te plaatsen?
Ga naar de website Admediabooking.com. Klik op ‘Aanvraag starten’ +  klik op de cover van de titel waarin je wilt adverteren. Kies vervolgens de ‘media-inzet’ zoals vacature online in bijvoorbeeld Advocatenblad april. Dan verschijnt de speciale prijs. Als je op de knop ‘Verder’ klikt, volgt binnen enkele seconden een toegesneden voorstel.

Krijg ik ook persoonlijke service?
Zeker, er staat een team van ervaren media adviseurs, vormgevers en traffic managers klaar bij Capital Media Services. Zij zijn één van de meest deskundige bureaus op dit gebied.

Proef op de som
Oordeel zelf en doe een test. Zodat je in de toekomst direct weet waar je moet zijn als het om effectief doelgroep bereik gaat.

Ga direct naar: Admediabooking.com

afb_IM_Admediabookingcom
CMS300x300

CMS B.V.

Algemeen: 024 360 77 10

Bel direct: 024 360 66 83 of [email protected]