Met een jacuzzi in uw tuin heeft u op elk moment de ontspanning die u wenst. De jacuzzi staat altijd klaar om gebruikt te worden. Zo kan er genoten worden van verkoeling tijdens hete dagen en van warmte tijdens de koudere periodes. Ultieme ontspanning is dichterbij dan u denkt.

Serena Spa is Nederlands fabrikant van hoogwaardige spa’s. Een Serena Spa is herkenbaar aan een exclusief, verfijnd design met een unieke, krachtige massage. De spa kan helemaal naar wens worden samengesteld en gemaakt worden in de kleuren en materialen naar wens. Door gebruik te maken van een speciale full-foam isolatie is het energieverbruik minimaal.

Serena Spa ontzorgt u van A tot Z. Naast het installeren en onderhouden van de jacuzzi behoort ook het inbouwen van een jacuzzi, maken van een vlonder of het aanleggen van een wellnesstuin tot de mogelijkheden.

Wilt u deze zomer ook thuis ontspannen? Op de website van Serena Spa vind u alle modellen jacuzzi. De specialisten van Serena Spa geven u graag advies op maat. Plan gemakkelijk een belafspraak, een bezoek aan de showroom en fabriek in Harderwijk of een thuisbezoek. Dit kan naast werkdagen ook plaatsvinden in de avonden of in het weekend.

afb_IM_Serena_Spa_2
logo_Serena_Spa

Serena Spa

De mooiste kwaliteit spa’s Gemaakt in Nederland