Maandag is het zover: LexpoNL! Juridisch Nederland komt naar Amsterdam om geïnspireerd te worden door de vele topsprekers en hun leerzame sessies. Daarnaast is er veel aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van juridische innovatie, zowel voor advocatenkantoren als voor bedrijfsjuridische afdelingen.

Opleidingspunten

Vele sessies op LexpoNL zijn van dermate hoog niveau, dat ze in aanmerking komen voor PO punten van de NOvA. De organisatie van LexpoNL zorgt voor intekenlijsten en certificaten van deelname, zodat uw bezoek aan dit unieke event ook bijdraagt aan het behalen van de benodigde PO punten.

Sessie highlights

  • Keynote: Duurzaam en succesvol innoveren in de juridische sector – Bas Kodden (Hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling aan de Nyenrode Business University) onthult het geheim van winnende teams.  Waarom blijft het ene kantoor succesvol innoveren, terwijl andere bedrijven steeds meer achteropraken?
  • Workshop kantoor transformeren – Jaap Stikkelbroeck en Victor Vandersmissen (advocaten bij Griph) gaan met de zaal zes stappen formuleren die iedereen kan zetten naar een moderner kantoor.
  • Hype or hope? Menno Weij (Partner bij BDO Legal) laat aan de hand van voorbeelden zien hoe legaltech applicaties succesvol kunnen worden ingezet in de dagelijkse praktijk. Menno laat alle perspectieven de revue passeren.
  • Kennismanagement 3.0 – William Koot (Partner bij KPMG) vraagt zich af hoe je tot effectieve kennisdeling komt en hoe je dat in de praktijk moet aanpakken. Hij vertelt hoe zijn team dit aanpakt, deelt welke uitdagingen zij tegenkomen en geeft tips voor het creëren van de meest optimale omgeving voor het activeren van kennis.
  • Crisis: hand op de knip of pakken van alle kansen? Hans Schuurman en Femke Hensens bespreken welke aandachtspunten (op organisatorisch, financieel en commercieel gebied) van belang zijn om uw organisatie zo goed mogelijk voor te bereiden op de dreigende economische crisis.
  • Verhaal van het front: Slachtoffer van ransomware – Ronald Verweij (voormalig CEO van The Sourcing Company) vertelt het horrorverhaal dat hijzelf heeft meegemaakt toen zijn bedrijf, inclusief klanten, slachtoffer werd van een ransomeware aanval.
  • LegalOps: de ontbrekende schakel tussen legal en business? In deze sessie bespreekt Martijn Lesterhuis (partner bij Venturis) de evolutie op het gebied van Legal Operations, de voordelen en uitdagingen, én welke impact dit heeft op de dienstverlening van advocaten.

Marketplace

Naast alle sessies geeft LexpoNL ook de ruimte aan innovatieve bedrijven die diensten en producten leveren voor de juridische sector. Leer wat gerenommeerde bedrijven voor nieuws te bieden hebben, maak kennis met legaltech software van verfrissende startups en zie hoe je in een handomdraai een compleet nieuwe applicatie programmeert, zonder enige kennis van automatisering!

Bekijk het volledige programma en bestel je tickets op https://lexpo.nl

LexpoNL-Square-Logo

Lexpo - the legal innovation event

Hét innovatie en tech-event voor juridisch Nederland