Iedere burger of onderneming die financieel benadeeld wordt als gevolg van een schending van de mededingingsregels kan schadevergoeding eisen van de partij die de schade heeft veroorzaakt.

In de praktijk kan het echter lastig zijn compensatie te krijgen, omdat schadevergoedingsacties wegens overtreding van de mededingingsregels nogal gecompliceerd zijn en daardoor vrij duur.

Liesker Kartelschade helpt ondernemingen bij de uitoefening van hun recht op volledige vergoeding van schade veroorzaakt door inbreuken op het mededingingsrecht. Liesker Procesfinanciering zorgt voor de dekking van alle lopende risico’s en kosten.

Wij verstrekken het geld dat nodig is om de rechtszaak te voeren – met inbegrip van honoraria voor advocaten en economische experts – en hebben alleen recht op een deel van de opbrengst als de zaak uiteindelijk gewonnen wordt. No Cure, No Pay.

Ook advocatenkantoren kunnen een beroep op ons doen om hun cliënten te helpen bij het verkrijgen van compensatie voor kartelschade die zij hebben geleden. Wij zorgen voor de benodigde financiering terwijl de advocaat uiteraard de juridisch adviseur van zijn cliënt blijft.

Vorderingen bij de rechtbank vanwege geleden kartelschade worden steeds vaker ingesteld door benadeelde partijen, vaak afnemers van de partijen die een kartel vormden.

Over Ons

Liesker Procesfinanciering werd opgericht in 2011 en was indertijd de eerste procesfinancier van Nederland.

Liesker Kartelschade wordt geleid door Mr. Dr. Kees Jan Kuilwijk, een ervaren advocaat die ruim 25 jaar bij vooraanstaande internationale advocatenkantoren werkte. Gedurende deze periode stond hij regelmatig cliënten bij in internationale kartelzaken.

Kees Jan legt zich de laatste jaren vooral toe op kartelschadeclaims en het namens Liesker Procesfinanciering beheren en managen van dergelijke dossiers. Mocht u als ondernemer een claim willen indienen, of als advocaat een claim willen indienen namens uw client, neem dan contact op met Kees Jan via www.liesker-kartelschade.nl.

 

Logo Liesker PF 400×400

Liesker Procesfinanciering

Liesker Procesfinanciering werd opgericht in 2011 en was indertijd de eerste procesfinancier van Nederland.