Het personen-, familie- en erfrecht is een rechtsgebied dat volop in beweging en ontwikkeling is. Dat geldt zeker ook voor de vFAS, de vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators, de grootste specialisatievereniging op dit gebied. Uiteraard zet de vFAS hoog in op kwaliteit en deskundigheid, maar tegelijkertijd realiseert de vFAS binnen de vereniging nieuwe mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van de Specialisatieopleiding Erfrecht en de Specialisatieopleiding Internationaal Privaatrecht.

 

vFAS all-round begeleider bij scheiden

Geloof jij ook dat duurzaam scheiden leidt tot de beste lange-termijnoplossing voor alle betrokken partijen? Dat een scheiding maatwerk is waarbij zoveel mogelijk gebruik dient te worden gemaakt van mediation? En dat aandacht voor het belang van de betrokken kinderen het allerbelangrijkst is? Denk er dan eens over na je aan te sluiten bij de ruim 950 leden van de vFAS. Tijdens de driejarige Specialisatieopleiding tot Advocaat Mediator Familierecht, verzorgd door IMFO, het eigen opleidingsinstituut van de vFAS, doe je een schat aan juridische kennis op én krijg je kennis over en inzicht in het gebruik van mediationvaardigheden. Zo wordt je de ‘all-round-specialist’ die mensen in scheidingssituaties van begin tot eind kan bijstaan. Voor nadere info: klik hier

 

vFAS all-round begeleider bij nalatenschappen

Ook als je gelooft dat je er met een goede begeleiding van erfgenamen op zowel juridisch, financieel én emotioneel gebied voor kan zorgen dat nabestaanden hun leven na het overlijden van een dierbare weer goed op kunnen pakken, ben je bij vFAS aan het goede adres. Wordt vFAS-advocaat Erfrecht en volg de vFAS-Specialisatieopleiding Erfrecht zodat je je (ook) op dit vakgebied kunt onderscheiden. Voor nadere info: klik hier en klik hier.

 

vFAS-netwerk

Wanneer je lid wordt van de vFAS betekent dit ook: contact en kennisuitwisseling met collega-familierechtadvocaten, toegang tot een breed arsenaal aan cursussen en intervisiemogelijkheden, landelijke publiciteit én belangenbehartiging bij overheid en belangenorganisaties.

Kortom, je aansluiten bij de grootste specialisatievereniging van de NOvA, waarvan de leden zich actief inspannen om de kwaliteit te leveren en uit te dragen die nodig is om scheiding- en erfenisconflicten op een goede en zorgvuldige wijze op te lossen, geeft je carrière zeker een boost!

Neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] of via 070 – 3626215. Of bekijk onze website voor meer informatie: www.verenigingfas.nl.

vFAS-logo-nb

vFAS

vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators