Natte handtekening

Documenten zoals contracten, overeenkomsten en voorwaarden wilt u als kantoor natuurlijk zo snel mogelijk ondertekend hebben. Doordat uw cliënt niet altijd naast de deur woont is het vaak lastig om dit snel voor elkaar te krijgen. Daarnaast zijn de huidige Corona maatregelen ook een grote complicerende factor.

U kunt deze documenten per post naar uw relaties sturen, maar dan duurt het al snel een week voordat u het getekende exemplaar weer getekend retour heeft ontvangen.

Het ophalen van de juiste natte handtekeningen is foutgevoelig en tijdrovend. Kortom, niet meer van deze tijd. Om u hierbij te helpen bieden wij in samenwerking met onze partner Zynyo: NEXTsign aan. Met behulp van NEXTsign kunt u ieder document online laten tekenen, waarbij de juridische geldigheid gewaarborgd blijft.

NEXTmatters

Met deze integratie zetten wij een volgende stap in het volledig ontzorgen van kantoren op administratief gebied. Met Zynyo hebben wij een betrouwbare partner gevonden die deze visie deelt. Zynyo is specialist op het gebied van digitale identiteit- en ondertekening services.

Michiel Geerdink, directeur bij Zynyo: “Ons doel is om rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar te maken. Afgelopen jaar is Zynyo daarvoor bijvoorbeeld een samenwerking aangegaan met de NVM om het digitaal tekenen van koopovereenkomsten mogelijk te maken. De samenwerking met NEXTlegal is een belangrijke volgende stap in het bereiken van ons doel.”

Voordelen NEXTsign

  • Sneller: voor een papieren handtekening is gemiddeld 3 dagen nodig
  • Efficiënter: volgende stap in het automatiseren van uw kantoorprocessen
  • Goedkoper: minder administratieve kosten
  • Minder papier: door digitalisering verbruikt u minder papier
  • Voorbereid: met NEXTsign bent u klaar voor de toekomst

 Digitaal werken
Wilt u als advocaat ook de volgende stap zetten in het digitaliseren en automatiseren van uw werkprocessen? Start met NEXTsign en merk dat u tijd en geld overhoudt! Meer informatie vindt u op onze NEXTsign pagina. Wij denken graag met u mee.

Auteur: Martin Duijs, Directeur NEXTlegal

NEXTlegal

NEXTlegal

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.