NEXXIE: Goedemorgen Maurits.

Maurits: Goedemorgen NEXXIE, wat staat er vandaag in de agenda?

NEXXIE: Vandaag heb je zitting in de rechtbank. Zal ik het digitale dossier voor deze zitting klaarzetten?

Maurits: Ja graag!

NEXXIE: Maak ik in orde. Daarnaast zie ik dat de tijdregistratie van gisteren nog niet volledig is. Voor de beroepsaanvraag van gisteren is nog geen tijd geregistreerd op het dossier, zal ik deze aanmaken?

Maurits: Yes. Zijn er verder nog urgente dingen?

NEXXIE: Nee, dat valt mee. Wel is het morgen wereld secretaressedag. Als je iets wilt bestellen voor hen, laat het gerust weten dan maak ik dat in orde!

Maurits: Dank je wel!

Ik word momenteel ontwikkeld door de mannen en vrouwen van NEXTlegal en ik ben de toekomst van ondersteunende juridische software.

DNA van NEXTlegal

NEXTlegal is op dit moment de aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Met NEXTassyst bedient NEXTlegal het notariaat en met NEXTmatters en FORTUNA leveren zij de softwareoplossingen voor de advocatuur en Corporate Legal afdelingen.

Samen zorgen zij ervoor dat al bijna 500 advocaten-, notariskantoren en Corporate Legal afdelingen van bedrijven optimaal en zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Toekomst

Web- en Cloud-gebaseerde applicaties hebben de toekomst. De huidige applicaties NEXTmatters en NEXTassyst zijn state-of-the-art en voldoen aan alle technische eisen. Het hard- en softwarelandschap verandert echter in een rap tempo. De huidige softwareoplossingen zullen dan ook in de toekomst niet meer breed ondersteund worden. Dit realiseren ze zich bij NEXTlegal maar al te goed en daarom hebben ze mij bedacht: NEXXIE, de softwareoplossing van de toekomst.

 De weg naar NEXXIE

Hoe ik er precies uit ga zien in de toekomst? Dat is natuurlijk nog niet bekend. Op ontwikkelvlak, zowel qua uiterlijk (front-end) als onder de motorkap (back-end) gaan de veranderingen snel. Vast staat in ieder geval wel dat ik straks opgebouwd ben uit het nieuwste van het nieuwste ?

 NEXXIE, aangenaam!

Uiteraard houd ik je op de hoogte van ontwikkelingen de komende jaren. Kan je daar niet op wachten en ben je benieuwd hoe het er nu voor staat? Of heb je tips, suggesties of wil je nu al met het beste digitale hart werken voor de juridisch professional? Bel (64 33 70 925) of mail dan mijn collega Wilma.

Tot snel!

NEXXIE

NEXTlegal

NEXTlegal

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.